L’aniversari de L. Ronald Hubbard reconegut com festivitat religiosa a España i per Afers Religiosos de Catalunya

Com apareix a la web de la “Fundación Pluralismo y Convivencia”, (entitat estatal formada per el Ministeri de Justicia): “El dia 13 de març de 1911 neix a Tilden, Nebraska (EE.UU), el fundador de la Església de Scientology, el filòsof i filantrop Lafayete Ronald Hubbard. Cada any els scientologists celebren aquest aniversari fent un resum anual de l’impacte positiu dels descobriments del seu líder fundador”. La Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, també ha donat a coneixer aquesta celebració a la seva conta oficial de Twitter.

104-Aniversario-LRH_web-ISE

Desenes de mils de persones a tota Espanya i milions a tot el mon, celebren aquest 13 de març, el que seria el 104 aniversari de L. Ronald Hubbard. Va donar la volta al mon navegant  des de molt jove, i no només va esdevenir un prolífic escriptor professional si no que va desenvolupar tota una sèrie de tecnologies humanes i socials que ajuden diàriament a milions de persones a tot el mon a millorar les seves vides i les del seu entorn.

Com a conclusió de tots els seus desenvolupaments i recerca es va anar formant el que avui es la religió de Scientology, amb milions de fidels a tot el mon i més de 11.000 esglésies, missions i grups per tot el planeta.

Aquest dia es sens dubte la festa més significativa dels scientologist, que celebren la vida del Fundador, la persona a qui consideren el seu millor amic.

Tan sols existeixen dues proves per saber si una vida s’ha viscut plenament” va escriure L. Ronald Hubbard, “¿Va aconseguir el que es va proposar? Y ¿es van alegrar els demés de que visqués?. Responen a la seva primera pregunta tenim tot el treball que va du a terme durant la seva vida, arribant a 12.000 texts escrits i 3.000 conferencies gravades sobre els temes de Dianética i Scientology.. Y la evidencia que respon a la segona, avui en dia hi ha desenes de milions de persones que consideren que les seves vides han millorat dràsticament gracies a que ell va viure. Son més de 28 milions d’estudiants els que avui poden estudiar molt bé gracies als descobriments educatius de L. Ronald Hubbard. Milions d’homes i dones han aconseguit alliberar-se de l’addicció al consum de drogues utilitzant els mètodes avançats de rehabilitació de drogues de L. Ronald Hubbard. També hi han prop de 100 milions de persones a les que ha deixat una empremta el seu codi moral no religiós. Y per últim, encara que no menys important, estan els incomptables milions d’essers que asseguren que l’obra de L. Ronald Hubbard es la pedra angular espiritual de les seves vides.

Añadir a favoritos el permalink.